Telefoonnummer

06-49291811

E-mail

info@beeldcoachingplus.nl

“Retourtje Besef”
Een boek geschreven door Catrien Aarnoudse en Marjo Dorrestijn

Nu te bestellen! Kijk hier onder.

Retourtje Besef


€21,95


“Retourtje Besef” een boek van Catrien Aarnoudse en Marjo Dorrestijn (2021)

Het boek is bedoeld voor mensen met aangeboren of niet aangeboren hersenletsel en degenen die de zorg hebben voor hen. Of dat nu thuis, in hun directe omgeving of binnen het werk is. Uiteraard is het boek ook voor alle andere belangstellenden.

Aan de hand van voorbeelden en casuïstiek nemen de auteurs je mee in hun praktijkverhalen en delen zij hun kennis en ervaring met de lezer.

Retourtje Besef

Zoom in op prikkelverwerking, wordt sterker door coaching met beelden.
“Waar begrip ontstaat zie je het oordeel verdwijnen”
Een beschadigd brein kan leiden tot gedrag dat je niet begrijpt.

Het gaat om complexe problematiek, waar een verstoorde prikkelverwerking een belangrijk aandeel in heeft. Wat kun je doen? Het begint met opmerkzaam zijn voor wat er werkelijk gebeurt. Hoe? Door te werken met beelden. Zo verplaats jij je in de belevingswereld van de ander. Realiseer je dat zijn of haar gedrag niet voortkomt uit onwil, maar uit onmacht.

Leer vertrouwen op je sterke kanten en wil en durf te veranderen wat beter kan in het contact met die- vaak van jou afhankelijke-naaste.

Aan de hand van voorbeelden en casuïstiek nemen de auteurs je mee in hun praktijkverhalen en delen zij hun kennis en ervaring met de lezer.


Bestellen

U kunt het boek bestellen en betalen via onderstaande link. 

https://www.marjodorrestijn.nl/webshop


Over de auteurs

Marjo Dorrestijn werkt als zelfstandig casemanager bijzondere zorgvragen en heeft zich gespecialiseerd in prikkelverwerking.

Catrien Aarnoudse, is werkzaam als zelfstandig coach, zowel individueel als voor teams.

Haar deskundigheid betreft het coachen met beelden.

Beiden zetten zij zich vol overtuiging in om een bijdrage te leveren aan kwaliteit van leven en ontwikkeling.

Zij zijn geschoold in elkaars methodiek en vervlechten deze in hun eigen werkwijze tijdens de begeleidingstrajecten rondom onbegrepen gedrag die zij onafhankelijk van elkaar of gezamenlijk uitvoeren. De combinatie van prikkelverwerking en coachen met beelden blijkt een waardevolle match in de praktijk.

Vanuit inzicht in de prikkelverwerking bij de, vaak van jou, afhankelijke ander komen tot aanpassing van je eigen communicatie en handelen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat die ander nodig heeft. Het creëert mogelijkheden!

Specificaties

ISBN : 9789464355475

Taal : Nederlands

Uitvoering: paperback

Aantal pagina’s. 188

Gewicht 370 gram

Afmetingen: 240 x 170 x 11 mm