Telefoonnummer

06-49291811

E-mail

info@beeldcoachingplus.nl

BEELDEN HOUDEN EEN POSITIEVE SPIEGEL VOOR EN BIEDEN VELE MOGELIJKHEDEN TOT ONTWIKKELING!

Beeldcoaching biedt de mogelijkheid om even stil te staan bij het eigen handelen en dit bespreekbaar te maken. Wie jij bent, wat jij denkt, doet en wilt wordt besproken in de dialoog over het beeld, waarbij er aandacht is voor de (werk)context en de manier waarop het werk georganiseerd wordt.

Doorbreek de keten, leer van beeldcoaching 

Sommige acties zou je graag nog eens overdoen… als dat zou kunnen tenminste! Of het nu gaat om een voorval op het werk of in je privesituatie. De tijd is vluchtig, de situatie snel voorbij en je hebt er niet direct van geleerd. Want vaak handel je anders dan je denkt te doen. De kans op herhaling is dus groot, want wát moet je eigenlijk anders doen? Met beeldcoaching kom je daar snel achter en kun je de keten van acties en reacties doorbreken.

In de dagelijkse praktijk worden korte opnames gemaakt die we samen terugkijken en bespreken. Los van het feitelijke moment ga je terug in de tijd en kun je de actie nog eens overdoen. Houding, uitstraling, verbaal, non verbaal, krachten en valkuilen… alles komt aan bod. Het per moment stil zetten van het beeld maakt kleine, vaak doorslaggevende details in het contact zichtbaar. Niet de uitleg over het beeld leidt tot inzicht, maar de beelden zelf!

Beeldcoaching maakt de coaching krachtiger. 

Heeft u belangstelling of een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.